Bel ons
Alarm : 0252-528131 ( 24/7 )
Kantoor : 0252-528277
- Diensten

Mobiele surveillance

Zijn alle ramen en deuren van uw pand goed afgesloten, staan alle apparaten uit en is het alarm ingeschakeld? Het zijn routinematige checks waar regelmatig, als de routine om welke reden dan ook onderbroken wordt, wel eens iets in misgaat. Dat hoeft niet direct gevolgen te hebben, tenzij er kwaadwillenden op de loer liggen. Of dat zo is, houdt Flexteam Security graag voor u in de gaten met mobiele surveillance.

Wat we doen bij mobiele surveillance

Bij mobiele surveillance denkt u waarschijnlijk als eerste aan een regelmatig langsrijdende veiligheidsbeambte, die kijkt of hij bijzonderheden op uw terrein of bij uw pand ziet. Dat is het ook, maar slechts deels. Tijdens de preventieve controlerondes controleren we in ieder geval of alle ramen en deuren gesloten zijn en of er verdachte personen in de buurt rondhangen. Maar daarnaast kan, afhankelijk van uw wensen, onze mobiele surveillance ook bestaan uit het uitvoeren van een openings- en een brand- en sluitingsronde. Zo bent u er zeker van dat uw pand na een werkdag goed en brandveilig afgesloten wordt.

Mobiele surveillance in combinatie met alarmopvolging

Mobiele surveillance is een bewezen effectief middel voor inbraakpreventie. Maar mocht uw alarm toch een keer afgaan, dan volgen wij dit graag voor u op. Bij Alarmopvolging leest u er alles over.

Is Mobiele surveillance van Flexteam Security de ideale beveiliging voor u? Neem eens contact met ons op. We vertellen er graag meer over en brengen een vrijblijvende offerte voor u uit.