Bel ons
Alarm : 0252-528131 ( 24/7 )
Kantoor : 0252-528277
- Beveiliging Hillegom

Beveiliging Hillegom

MET OOG VOOR SERVICE

beveiliging HillegomFlexteam Security, ook bekend als Beveiliging Hillegom, is een beveiligingsbedrijf dat op veel vlakken inzetbaar is. Maar bij Flexteam Security bent u vooral aan het juiste adres als het gaat om particuliere beveiliging, bedrijfsbeveiliging en evenementenbeveiliging.

Bent u op zoek naar een erkend beveiligingsbedrijf in de omgeving van Hillegom? U kunt bij Beveiliging Hillegom terecht als u een beveiligingsbedrijf zoekt in de regio tussen Amsterdam en Den Haag.

WIJ DENKEN MET U MEE

Wanneer u met ons gaat samenwerken zal u erachter komen dat wij met u meedenken over de beveiliging van de locatie. Wij willen ervoor zorgen dat u daadwerkelijk betrokken wordt in het beveiligingsplan. Wij werken altijd conform en via vaste protocollen.

HET TEAM

Ons team bestaat uit kennisrijke en ervaren beveiligers die samen met de hondenbrigade hun werk professioneel uitvoeren. Met dit team zetten wij ons al jarenlang in om de beste beveiliging te bieden. Door de ervaring die de meeste experts hebben, is het bij ons mogelijk om de meest uiteenlopende beveiligingswensen voor te leggen.

DE BESTE BEVEILIGING

Beveiliging Hillegom is servicegericht en levert u kwaliteit. Wij streven ten allen tijden naar het realiseren van de beste beveiliging. Door onze creatieve houding, ervaring en oplossend denkvermogen worden wij ook wel gezien als hét beveiligingsbedrijf in Hillegom.

ERKEND IN BEVEILIGING HILLEGOM

Stelt u, net als wij, hoge eisen aan uw beveiliging en wilt u deze overzichtelijk en toch effectief verzorgd hebben? Flexteam Security is door het Ministerie van Justitie erkend als een beveiligingsbedrijf met een zéér uitgebreid dienstenpakket. Dit pakket kan geheel op maat gemaakt worden en naar uw wensen worden ingezet. Wij zijn scherp geprijsd en doeltreffend en we werken effectief.

COLLECTIEVE BEVEILIGINGSPROJECT DOOR BEVEILIGING HILLEGOM

Sinds 1 maart 2004 hebben wij de collectieve beveiliging van Lisse in handen. Het collectieve beveiligingsproject houdt in dat onze beveiligingsbeambte meerdere malen per dag langs de woningen van de deelnemers van het project gaat. Hierbij worden de huizen, openbare wegen en eigendommen van de aangesloten deelnemers gesurveilleerd.