Bel ons
Alarm : 0252-528131 ( 24/7 )
Kantoor : 0252-528277
- Diensten

Alarmopvolging

Het alarm gaat af. Gaat u of één van uw medewerkers zelf polshoogte nemen? Ook midden in de nacht? En weet u dan hoe u moet handelen als het geen loos alarm blijkt te zijn? Onze professionals weten precies wat ze bij een melding moeten doen. Laat het met een gerust hart aan hen over. 

Wat we doen bij alarmopvolging

Zodra de alarmmelding bij ons binnenkomt, sturen we direct een veiligheidsbeambte naar uw pand toe. Deze controleert eerst of er buiten iets te zien is en gaat daarna naar binnen. Indien nodig schakelt hij de hulp van politie, brandweer of andere hulpverlenende instanties in. Pas als alles onder controle en/of verholpen is, verlaat de beambte het pand en wordt het alarmsysteem weer ingeschakeld.

Melding

De alarmmelding komt binnen bij Flexteam Security. De centralist schakelt meteen de dichtstbijzijnde veiligheidsbeambte in en administreert de melding.

Auto

De beambte ontvangt de melding en rijdt direct naar de locatie van het alarm.

Locatie

Bij de locatie maakt de beambte eerst een buitenronde alvorens het pand te betreden en/of assistentie van politie of een collega in te roepen.

Met vervolg

Nadat alles in orde is sluit de beambte het pand af, stelt het alarm terug in en verlaat het terrein.

Rapport

Alle informatie, zoals tijden en bijzonderheden, wordt door de beambte via een digitaal managementsysteem opgeslagen. Deze informatie wordt direct via e-mail naar de klant verstuurd.

Alarmopvolging in combinatie met keyholding

Alarmopvolging wordt eigenlijk altijd gecombineerd met keyholding. Zonder sleutels en de code van uw alarm zouden we immers uw pand of terrein niet zelfstandig kunnen betreden. Lees hier meer over bij keyholding.

Is Alarmopvolging van Flexteam Security de ideale beveiliging voor u? Neem eens contact met ons op. We vertellen er graag meer over en brengen een vrijblijvende offerte voor u uit.

Laten we samenwerken!