Bel ons
Alarm : 0252-528131 ( 24/7 )
Kantoor : 0252-528277
- Diensten

Evenementenbeveiliging

Event beveiliging

Wanneer u een event organiseert, bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw bezoekers. Dat is nogal wat. U moet er niet aan denken dat er iets vervelends gebeurt. Opstootjes, relletjes of erger. Hoe voorkom je dit en wat moet je doen als er toch iets gebeurt? Leg deze verantwoordelijkheid in de handen van de professionals van Flexteam Security. Wij zijn als geen ander in staat om de veiligheid van uw bezoekers te waarborgen.

Wat we doen bij Event Beveiliging

Ieder event is anders, dus allereerst doen we een grondige risicoanalyse en maken we een gedegen preventieplan op maat op. We kijken hierbij naar preventieve bewaking, beveiliging van uw accommodatie en terrein, toegangscontroles en visitaties.

Tijdens het event zelf gaan onze gediplomeerde veiligheidsbeambten serieus te werk. Ze zijn oplettend en alert en reageren adequaat op risicosituaties. Tegelijkertijd zijn ze altijd vriendelijk naar uw bezoekers toe.

En wat we van u verwachten? Dat u met een gerust gevoel van uw event geniet!

Event beveiliging in combinatie met hondenbeveiliging

Bij grootschalige evenementen schakelen we regelmatig onze eigen hondenbrigade in. De speciaal opgeleide politiehonden hebben een neus voor eventuele agressors en sporen deze, zonder andere bezoekers te storen, snel op. De aanwezigheid van onze hondenbrigade heeft daarnaast ook een preventieve werking. Lees hier meer over onze Hondenbeveiliging.

Op zoek naar professionele event beveiliging? Neem eens contact met ons op. We vertellen er graag meer over en brengen een vrijblijvende offerte voor u uit.