Bel ons
Alarm : 0252-528131 ( 24/7 )
Kantoor : 0252-528277
- Diensten

iFlex

Tijdelijke beveiliging 

Een project in aanbouw, een (vakantie)huis of boot. Soms heeft u tijdelijk beveiliging nodig. Wellicht niet direct iets ingrijpends, maar wel een manier om een oogje in het zeil te houden tijdens uw afwezigheid. iFlex van Flexteam Security is dan de perfecte oplossing.

Hoe iFlex werkt

iFlex is een all-in-one alarmsysteem met ingebouwde gsm module, bewegingsdetector en temperatuursensor. De iFlex is overal direct inzetbaar. Ook op plaatsen waar u geen stroom heeft. De iFlex werkt namelijk op batterijen die wel tot een jaar meegaan. Zonder ingewikkeld installatiewerk of uitvoerige programmering vooraf houdt de iFlex direct een oogje voor u in het zeil.

U kiest zelf of u het luide of stille alarm van de iFlex wilt inschakelen. Bij waarneming van beweging of buitengewone temperatuurontwikkeling geeft de iFlex alarm en stuurt een oproep naar Flexteam Security. De dienstdoende veiligheidsbeambte volgt de melding direct voor u op. 

Hoe dat in zijn werk gaat, leest u bij Alarmopvolging.

Is iFlex van Flexteam Security de ideale beveiliging voor u? Neem eens contact met ons op. We vertellen er graag meer over en brengen een vrijblijvende offerte voor u uit.