Bel ons
Alarm : 0252-528131 ( 24/7 )
Kantoor : 0252-528277
- Diensten

Keyholding

Hoeveel sleutels en alarmcodes zijn er binnen uw bedrijf in omloop? Met steeds komende en gaande personeelsleden en leveranciers is dat soms moeilijk bij te houden. Maar wel belangrijk, want het is een bepalende factor in uw beveiliging. De kans is namelijk aanwezig dat er eens een sleutel of code verloren gaat of dat er vergeten wordt om deze in te nemen of aan te passen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken als u uw sleutelbeheer aan Flexteam Security uitbesteedt.

Wat we doen bij Keyholding

We beheren de sleutels en alarmcodes van uw terrein en/of pand en zorgen voor de opvolging van alarmmeldingen. Hierdoor zijn er minder sleutels en codes voor uw personeelsleden nodig, met als gevolg een verlaagd risico op verlies ervan en daarmee ook minder kans op inbraak en diefstal. Daarnaast zorgt het voor een geruster gevoel voor u en uw medewerkers.

Keyholding in combinatie met alarmopvolging

Keyholding is een belangrijk onderdeel van onze dienst Alarmopvolging. Zonder de sleutels en alarmcodes kunnen we immers niet zelfstandig uw terrein en/of pand betreden. Lees hier meer over bij Alarmopvolging.

Is Keyholding van Flexteam Security de ideale oplossing voor u? Neem eens contact met ons op. We vertellen er graag meer over en brengen een vrijblijvende offerte voor u uit.