Bel ons
Alarm : 0252-528131 ( 24/7 )
Kantoor : 0252-528277
- Diensten

Winkelsurveillance

Eén van de grootste kostenposten voor retailers is diefstal. En één van de grootste angsten is een overval. Die laat immers vaak nog jarenlang zijn sporen na bij de medewerkers en bezoekers. Gelukkig heeft winkel surveillance een grote preventieve werking op deze vormen van criminaliteit. Heeft u al winkel surveillance? Flexteam Security verzorgt het graag voor u.

Wat we doen bij winkel surveillance

De professionele winkelsurveillanten van Flexteam Security zijn het extra paar oren en ogen in uw winkel. Op de winkelvloer en eventueel ook achter de schermen door camerabeelden te monitoren. Ze zijn getraind om verdachte personen te herkennen en discreet maar doortastend op te treden bij incidenten als fraude, beroving, diefstal en vernieling.

Een veilig en welkom gevoel

De aanwezigheid van winkelsurveillanten in uw winkel geeft niet alleen u en uw medewerkers een veiliger gevoel, maar ook uw winkelende klanten. Bovendien treden onze winkelsurveillanten ook graag op als gastheer of -vrouw. Met hun representatieve voorkomen en klantvriendelijke instelling geven ze uw klanten een welkom gevoel.

Is Winkel surveillance van Flexteam Security de ideale beveiliging voor u? Neem eens contact met ons op. We vertellen er graag meer over en brengen een vrijblijvende offerte voor u uit.